Ιατρός

Εκπαίδευση/Εργασία

· Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

· Πανεπιστήμιο Heinrich-Heine – Düsseldorf, Γερμανία

· Πανεπιστημιακή Κλινική Heinrich-Heine – Düsseldorf, Γερμανία

· Klinikum Lippe – Detmold, Γερμανία

· Capio Klinik im Park – Hilden/Düsseldorf, Γερμανία

Ειδίκευση

1.     Δερματολογία / Αφροδισιολογία

2.     Δερματολογία, Φλεβολογία & Αλλεργιολογία

3.     Δερματολογία / Δερματοχειρουργική

Δρ. Μιχαήλ Δραμουντάνης γεννήθηκε στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας. Έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ολοκλήρωσε το τελευταίο έτος των σπουδών του στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Heinrich-Heine στο Düsseldorf της Γερμανίας. Στη συνέχεια, έκανε την πρακτική του άσκηση στο τμήμα Δερματολογίας, καθώς επίσης και στο τμήμα Γυναικολογίας και Νευρολογίας στην Πανεπιστημιακή κλινική Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf.

Ακολούθησαν 5 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές της Γερμανίας, ώστε να λάβει την ειδικότητα του Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου. Στα πλαίσια της ειδικότητας του στη Δερματολογία εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Ντίσελντορφ. Κατέχει τον τίτλο ειδικότητας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας μετά από επιτυχημένες εξετάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Ärztekammer Nordrhein/Γερμανία.

Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στη δημιουργία, το συντονισμό και την εκτέλεση κλινικών μελετών (clinical trials) με πιστοποίηση.

Είναι μέλος σε πολλές ελληνικές και διεθνείς επαγγελματικές ενώσεις, όπως η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ), η Γερμανική Εταιρεία Δερματολογίας και Δερματοχειρουργικής (DDG) και ο Ιατρικός Σύλλογος Nordrhein (ΑΕΚΝΟ).